İste

Web of Science'nin Publons Modülü Hakkında

Yayınlarınızı, atıf metriklerinizi, hakem değerlendirmelerinizi ve dergi editörlük çalışmalarınızı tek bir yerden izleme olanağı sağlayan Publons hakkında bilgi vermek isteriz.

Publons araştırmacıların, yazarlık, dergi editörlüğü ve hakem olarak etkilerini tek bir yerden izlemelerini ve göstermelerini kolaylaştıran, bibliyometrik atıf veri tabanı  Web of Science bünyesinde sunulan ücretsiz bir hizmettir.

Publons özellikleri:

  • Tüm yayınlarınız Web of Science, ORCID ya da bibliyografik referans yönetim aracınızdan aktarılır. (örneğin EndNote ya da Mendeley)
  • Web of Science'dan otomatik aktarılan güvenilir atıf metrikleri
  • Binlerce bilimsel dergi partnerliği ile desteklenen doğrulanmış hakem değerlendirmeleriniz ve dergi editörlük geçmişiniz
  • Bir yazar, editör ve hakem olarak bilimsel etkinizi özetleyen indirilebilir kayıt

Publons profiline kaydolun ve dünyanın araştırmacılarına katılın, araştırma etkinizin daha fazlasını gösterin. Kayıt için tıklayınız.

Publons Academy ücretsiz, online, pratik bir eğitimdir. Sizi hakem değerlendirmesi ustası olmanız için ihtiyacınız olan temel beceriler ile donatır. Eğitimin mezunları alanlarında hakem değerlendirmecisi olarak yetkinliklerini gösteren bir sertifika ile onay alırlar. Kurs her biri 1-1.5 saat süren 10 modülden oluşur. Kayıt için tıklayınız.

Publons hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.