İste

TÜBİTAK ULAKBİM EKUAL Projesi Kapsamında Online Eğitim Semineri

TUBİTAK ULAKBİM EKUAL POJESİ KAPSAMINDA ONLİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Öğretim Üyelerinin ve öğrencilerin araştırmalarını daha etkin ve hızlı yürütmeleri amacıyla Ekual ScinceDirect ve Ekual Mendeley kaynakları hakkında online eğitim düzenlenecektir.

Düzenlenecek Online Eğitim bilgileri aşağıda yer almaktadır.


SCIENCE DIRECT ile ETKIN ARASTIRMANIN KISA YOLLARI ve YENILIKLER 
9 NİSAN 2018 – PAZARTESI, SAAT: 11.00
Erisim Linki: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/314253…

* Egitim dili: Turkce - Sure: 40dk.
Dünyanın en çok kullanılan hakemli, tam metin bilimsel kaynak veritabanı olan ScienceDirect uzerinden arastirma deneyiminizi gelistirecek yenilikler ve arama ipuclarinin paylasildigi bir seminerdir.

ScienceDirect bilim, teknoloji ve tıp alanlarında 37,000'den fazla elektronik kitap ve 3,800'den fazla elektronik dergi baslıgını, geliştirilmiş teknoloji ile birlestirerek hızlı, kolay ve etkin bir kesif deneyimi sunar.
________________________________________
MENDELEY ile KOLAYCA ATIF\KAYNAKCA OLUSTURMA ve OTESI
9 NİSAN 2018 – PAZARTESI, SAAT: 16.00

Erisim Linki: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/314255…

* Egitim dili: Turkce - Sure: 60dk.

Dünyada 6.5 Milyon kişi tarafından kullanılan Mendeley referans yönetim ve akademik sosyal ağ sisteminin temel kullanim fonksiyonlarinin anlatildigi online egitim semineridir.

Araştırmanızı kolay ve hızlı bir şekilde organize etmenizi, tek tıkla atıf/kaynakça oluşturmanızı, işbirliği olanakları yaratmanızı ve alanınızdaki en güncel arastırma trendlerini & çıktılarını takip etmenizi sağlar.

NOT : İlgili eğitimlere paylaşılan linklerden kayıt yapılması gerekmektedir.Kayıt yapıp eğitime katılmayan kullanıcılara eğitim kaydı e- posta ile iletilecektir.

Bilgi için 0-326-6135600 telefondan ( dahili 1602) ulaşabilirsiniz.